MIG

Velkommen til min personlige blog 😎

Facebookmail

Som voksen kvinde med ADHD og Autisme oplever jeg ofte verden og alt hvad der sker en anelse anderledes end de som ikke har ADHD og eller Autisme.
(Har jeg ladet mig fortælle)😆
Så vidt jeg ved, så kan man ikke se på mig at jeg fungerer anderledes end gennemsnittet, og hvis jeg har en god dag, så vil man sikkert heller ikke kunne fornemme det på min fremtræden.

MEN mit liv består ikke udelukkende af gode dage…..

Jeg er mester i at maskere (undertrykke min ADHD & Autisme) når jeg er sammen med andre mennesker – men jeg betaler prisen bagefter.🤯😴🥴
Jeg har lært mig selv at maskere for at passe bedre ind i den neurotypiske verden Problemet er bare at hver gang jeg gør det overbelaster jeg hele mit system og det dræner mig for energi på alle måder.
Er det så DET værd ? Ja det er det – så længe det øger min livskvalitet.
Uanset hvem vi er og hvad vi har af udfordringer, så viser forskning at LIVSKVALITET er med til at forlænge livet. 👏
Så kan du jo selv regne ud hvad der sker hvis livskvalitet er ikke eksisterende…. 😨

At leve med en neuropsykiatrisk lidelse eller to, giver mange udfordringer i en verden som er tilpasset neurotypiske mennesker.
Jeg vil på denne side forsøge at sætte ord på MINE udfordringer, så du kan få et indblik i mine erfaringer og måske gøre livet nemmere for andre eller dig selv.

Denne personlige blog vil med tiden indeholde mange forskellige emner.
Emner som alle har forbindelse til MIG og MIT liv, og dermed bliver alt fortalt med mine ord og som jeg oplever / se det. Emnerne vil du finde under kategorier.
Mine oplevelser er ikke nødvendigvis de samme som DINE (selvom det omhandler det samme), og det er helt ok, for der skal være plads til alle.
Vores forskellige hjerner og opfattelses evne er det som gør livet og mødet med andre mennesker spændende.😁

Med denne side, som med alt andet, er det altid modtager som definerer budskabet.

Jeg vil dog gøre opmærksom på at jeg ikke er ansvarlig for din måde at tolke mine ord på.
Jeg er hverken læge eller på anden måde faglært indenfor psykiatri eller psykologi, og jeg er heller ikke uddannet rejseguide.
Jeg er til gengæld 100% autodidakt på ovenstående områder og kan kun tale ud fra egen erfaring.😊

Du er altid velkommen til at rette henvendelse via min kontakt side, Facebook eller instagram, hvis jeg kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende de emner jeg skriver om, hvis du har et ønske om noget jeg skal skrive mine erfaringer om eller hvis jeg på nogen måde har stødt dig i det jeg har skrevet.🙂

Translate »